Pogoji uporabe

1. Splošne določbe

Lastnica spletne strani in spletne domene dajana.si je Dajana Kobal, v nadaljevanju lastnica.

Uporabo spletnega mesta dajana.si (brskanje, odpiranje zuanjih povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja z vsemi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletnega mesta s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno stran nemudoma zapustite.

Lastnica si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli popravi, oziroma spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran ter tudi za vse posamezne dele (podstrani in razdelki).

2. Vsebine na spletni strani

Vse vsebine na spletni strani so nastale z namenom podati obiskovalcem spletne strani) koristne in uporabne vsebine za njihovo življenje. Lastnica spletne strani skuša po svojih najboljših močeh z vzdrževanjem spletne strani zagotavljati točnost in pravilnost vsebin na spletni strani.

Lastnica si prav tako pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve vsebin na spletni strani brez predhodnega opozorila in ne prevzema odgovornosti za kakršne koli posledice takšnih sprememb.

Na spletni strani so objavljene tudi povezave, ki kažejo na spletne strani drugih spletnih mest. Na delovanje teh spletnih strani in na njihovo vsebino lastnica ne more vplivati in ne sprejema nikakršne odgovornosti za točnost tam objavljenih vsebin.

Back to top button