Politika zasebnosti

Politika zasebnosti podrobno pojasnjuje, kako uporabljamo osebne podatke, ki nam jih posredujete ob uporabi spletnega mesta Dajana.si

1. Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so informacije, ki nam jih posredujete ob vstopu na spletno mesto in pri izpolnjevanju obrazcev na spletnem mestu (npr. naročanje na novice). Ti osebni podatki vas določijo kot posameznika – vaše ime, poštni naslov, e-poštni naslov, telefonska številka, podatki o lokaciji, IP naslov, itd.

2. Katere osebne podatke zbiramo?

Ob vstopu na spletno mesto dajana.si o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov. Če se naročite na novice pa o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev, na katere ste se naročili.

3. Kako uporabljamo (obdelujemo) vaše osebne podatke?

Vsi posredovani osebni podatki so obravnavani s strogo zaupnostjo in so uporabljeni zgolj za namen, zaradi katerega so bili posredovani. Spletna stran uporablja ustrezno stopnjo zaščite, ki obiskovalce varuje pred dostopom do osebnih podatkov, ki so bili vnešeni na to spletno mesto. Dostop do vaših osebnih podatkov je dovoljen samo administratorju spletne strani (lastnica spletnega mesta) in ponudnikom storitev, ki te podatke potrebujejo iz poslovnih razlogov.

V primeru, da se naročite na e-novice, vaš posredovani e-poštni naslov in ime na podlagi soglasja obdelujemo z namenom splošnega obveščanja o vseh storitvah. Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo v prejetih sporočilih ali nam pišite na [email protected]

Lastnica spletne strani Dajana.si se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani ne bo prodajala, posojala ali kakorkoli drugače posredoval tretjim osebam, razen če predpisi ne določajo drugače.

Back to top button