Ljubezen in partnerstvo

Kaj je Kamagra in kako deluje?

Preden moški prvič vzame Kamagro, se pogosto sproži vrsta vprašanj. Kako deluje Kamagra? Kaj lahko pričakujem? Kako dolg je čas trajanja Kamagre? Kateri neželeni učinki so normalni? Kateri neželeni učinki zahtevajo zdravniško pomoč?

Za vas smo pripravili odgovore na najpogostejša vprašanja glede tega popularnega zdravila.

Kaj je Kamagra?

Erektilna disfunkcija prizadene kar več kot polovico moških med 40. in 70. letom starosti. Pomeni težavo pri pridobivanju in ohranjanju erekcije, ki je potrebna za normalen spolni odnos. Erektilna disfunkcija nastane zaradi fizičnih dejavnikov (debelost, visok krvni pritisk, srčno-žilne bolezni, težave s hormoni) in psiholoških dejavnikov (stres, tesnoba, depresija).

Mnogi moški se za pomoč obrnejo na zdravila za zdravljenje erektilne disfunkcije. Kamagra, z aktivno sestavino sildenafil, je zdravilo na recept, ki se uporablja za zdravljenje erektilne disfunkcije pri moških. Ne izboljšuje spolne vzburjenosti, deluje samo, če je moški že spolno vzburjen. Prav tako ne zdravi nizkega testosterona pri moških.

Namesto tega sprosti mišice in poveča pretok krvi v penis, kar povzroči erekcijo. Kamagra spada med zdravila, ki se imenujejo zaviralci PDE-5. Ob spolnem vzburjenju se iz živčnih končičev v kavernoznem telesu penisa sprošča dušikov oksid (NO), ki v gladkomišičnih celicah žilja v penisu spodbudi tvorbo cikličnega gvanozinmonofosfata (cGMP). Zaviralci PDE5 razgradijo cGMP, zaviranje tega encima zato pripomore k ohranjanju otrdelosti penisa.

Kamagra deluje tako, da sprošča mišice v stenah krvnih žil in tako pomaga povečati pretok krvi v penis, kar olajša pridobivanje in ohranjanje erekcije. Zdravilo je, kot smo omenili že prej, učinkovito le, če obstaja spolna stimulacija. Ko se stimulacija zgodi, Kamagra pomaga povečati pretok krvi v penis in nato deluje kot pomoč pri ohranjanju erekcije.

Jemanje in doziranje Kamagre

Kamagra ne bo učinkovala pri moških z določenimi stanji. Delovanje bo onemogočeno v stanju hude utrujenosti, opitosti, če bo moški vzel kakšno drugo zdravilo in podobno.

Kamagro morate vzeti na prazen želodec približno eno uro pred spolnim odnosom. Delovati začne v 30 do 60 minutah, vendar erekcija, kot je bilo omenjeno že prej, zahteva spolno stimulacijo.

Kamagra obstaja v različnih oblikah, med katerimi je zagotovo najbolj priljubljena Kamagra Gel Oral Jelly. Ostale oblike so Kamagra šumeče tablete, Kamagra žvečilni bomboni, Super Kamagra tablete in Kamagra Gold tablete. Preko spleta lahko več o naštetih izdelkih izveste na naslovu kamagra-gel-slovenija.com.

Kako dolgo traja učinek Kamagre?

Koliko časa bo Kamagra delovala, je odvisno od številnih dejavnikov. Odmerek, starost in splošno zdravje so le trije dejavniki, ki lahko vplivajo na to, če bo in kako dolgo bo Kamagra delovala. Manjši je odmerek Kamagre, krajše je njeno delovanje.

Kamagro v določeni obliki vzamete 30 do 60 minut ali do štiri ure pred spolno aktivnostjo. Za odrasle, starejše od 65 let, je trajanje Kamagre lahko daljše, kot tudi pri mlajših moških, zato lahko vzamejo nižji odmerek. Starejši moški imajo namreč počasnejšo presnovo, kar pomeni, da lahko nižji odmerek zdrži dlje v primerjavi z mlajšimi moškimi. Ko začne delovati, Kamagra običajno deluje do štiri ali pet ur. Če imate erekcijo, ki traja dlje od tega (priapizem) ali je boleča, je čas, da poiščete zdravniško pomoč.

Nekatera zdravila lahko negativno vplivajo na delovanje Kamagre in zmanjšujejo ​​njeno učinkovitost. Zdravila, ki znižujejo krvni tlak, lahko ob hkratnem jemanju Kamagre povzročijo nevarno nizek krvni tlak. Ne jemljite Kamagre z zdravili, ki vsebujejo nitrate. Protiglivična in protivirusna zdravila lahko povečajo količino Kamagre v krvnem obtoku, kar lahko privede do večjega učinka.

Pred uporabo zato pozorno prebrerite navodila za uporabo!

Dajana

Na spletni strani z vami delim sveže novičke in zanimivosti z vseh področjih življenja. Tukaj boste našli nasvete glede zdravja in prehrane, moj pogled na spolnost in partnerstvo ter vse ostalo, kar se mi zdi zanimivo. Želim vam prijetno branje in lep dan še naprej!

Drugi zanimivi prispevki

Back to top button