Ljubezen in partnerstvo

Tablete za erekcijo ali testosteron?

Mnogo moških, ki še niso pravih let in dejansko nimajo težav, zaradi katerih bi bile potrebne tablete za erekcijo, si kljub temu želi, da bi se dokopali do njih. Zakaj? Ker je dobro znano, da imajo tudi pri mladih velik učinek in je z njimi možno seksati tudi dolge ure. Ker jim zdravnik tablet ne predpiše, si jih ponavadi priskrbijo s pomočjo spletnih prodajaln iz tujine. Vendar pa tablete za erekcijo niso edino, s čemer lahko izboljšajo spolno življenje. Enako dobro učinkuje tudi testosteron, prehranska dopolnila, ki spodbujajo njegovo nastajanje, pa lahko kupijo v vsaki trgovini z zdravo prehrani in prehranskimi dodatki.

Zakaj najprej testosteron, šele nato tablete za erekcijo?

Testosteron imenujemo tudi moški spolni hormon, čeprav ga imajo tudi ženske. Če nivo testosterona upade, se pojavi kar nekaj negativnih posledic, če je telo z njim dobro preskrbljeno, pa pozitivnih. Testosteron bistveno vpliva na libido (česar tablete za erekcijo ne naredijo) in moški ima tako povečano spolno slo. Hkrati vpliva na dobro erekcijo, torej lahko moški zanjo poskrbi brez tablete za erekcijo. Ima pa še nekaj drugih odličnih učinkov: skrbi za zdravo srce in ožilje, pomaga zvišati mišično maso in znižati maščobno maso, skrbi za močne kosti, zmanjšuje pojav Alzheimerjeve bolezni, izboljša razpoloženje. Naravni pripravki, ki spodbujajo izločanje testosterona, so zato gotovo dobrodošli.

Kako lahko poskrbimo za več testosterona? Živila, vitamini in zelišča, ki so potrebni oziroma pripomorejo k višjemu nivoju testosterona, so: ginseng, ašvaganda, česen, tunina, jajčni rumenjaki, ostrige, L-karnitin, vitamin D, cink.

Kdaj uporabiti tablete za erekcijo?

Dokler lahko svojo spolno moč povečujete s testosteronom na naraven način, je ta gotovo najboljša izbira. Tablete za erekcijo pa naj se pričnejo uporabljati šele takrat, ko so res potrebne. Nenazadnje ni nujno, da jih bo moški sploh kdaj potreboval – marsikateri moški v letih nima nobenih težav z erekcijo, saj je zdrav in živi primeren življenjski slog.

Dajana

Na spletni strani z vami delim sveže novičke in zanimivosti z vseh področjih življenja. Tukaj boste našli nasvete glede zdravja in prehrane, moj pogled na spolnost in partnerstvo ter vse ostalo, kar se mi zdi zanimivo. Želim vam prijetno branje in lep dan še naprej!

Drugi zanimivi prispevki

Back to top button